Ingrediente
125 g carne de porc, 375 g carne de berbec, sare, 5 ouă,
75-100 g pâine, ciuperci, 3 linguri bulion, 3 linguri smântână, 2 linguri
brânză rasă.
Mod de
preparare
Carnea, tăiată în bucăți mici, se amestecă bine cu sare,
boia, ou, pâine înmuiată în lapte și ciuperci tocate. Toată compoziția se pune
într-o cratiță unsă cu grasime și se lasă în cuptor aproximativ 40 de minute.
Ouăle fierte se taie în felii, se aranjează pe deasupra budincii, atunci când
aceasta este aproape gata. Din smântână, bulion și brânză rasă pregătim un sos
picant, pe care-l turnăm peste budincă. Se mai lasă cratița 10 minute în
cuptor.
Mod de servire
Se servește mâncarea fierbinte, cu salată sau murături.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu