Ingrediente
2 avocado, 1 roșie, 1 salată mică, sare, piper, 100 g
fasole fiartă, 100 g brânză dată prin răzătoare, smântână, 2 ouă fierte tari, 1
castravete mediu, 1 murătură, 2 lingurițe suc de lămâie, 2 lingurițe nuci
tocate, condimente diverse.
Mod de
preparare
Se spală salata și se lasă în frigider, într-un vas cu
capac. Se spală castravetele, se taie felii și se presară cu sare și piper. Se
curăță avocado de coaja și se taie în două, longitudinal. Se acoperă cu zeama
de lămâie. Se acoperă cu un capac. Se amestecă murătura tăiată mărunt cu brânza,
cu fasolea și condimentele. Cu această umplutură se umplu bucățile de avocado.
Pe fiecare jumătate de fruct se pune câte o felie de roșie. Se așează pe pat de
frunze de salată. Feliile de castravete se așează pe felii de ouă și se
decorează frumos platoul cu ele. Se garnisește cu smântână și cu nuci tăiate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu