Ingrediente
sos: 1
morcov, 1 ceapă, 1 rădăcină țelină, frunze de dafin, oregano, 300 grame roșii, sare,
piper, ulei.
umplutură: 100 g
firmituri de pâine, 1 linguriță pătrunjel tocat, 1 cățel usturoi tocat, ½ linguriță
oregano, 1 linguriță brânză rasă, 1 linguriță parmezan ras, 2 ouă (fierte tari),
ulei, sare, piper.
servire: carne
de vită, ulei.
Mod de
preparare
Sos: Se călesc
în ulei morcovul, ceapa și țelina (date prin răzătoare) și usturoiul zdrobit (sau tocat cât mai fin), timp de opt
minute, la foc moderat. Se adaugă restul ingredientelor și se lasă pe foc o oră.
Umplutură: Se amestecă ingredientele
cu mâna, într-un vas.
Servire: Se ia o bucată de carne tăiată
fin și se presară cu umplutura. Se ruleaza și se prinde cu o scobitoare. Se
pune carnea pe foc, într-un vas cu ulei. Se adaugă sosul și se lasă pe foc mic
o oră.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu