Ingrediente
500 g spaghete, 1 cutie ciuperci, ½ pachet margarină, 200
g mușchiuleț (tăiat mărunt), 50 g măsline, 100 g pastă de tomate, 100 g cașcaval
ras foarte fin, piper, condimente (după gust), 2-3 linguri smântână (opțional).
Mod de preparare
Se fierb spaghetele în apă cu sare, cam 10-15 minute, după
care se trec printr-un jet de apă rece. Într-un ceaun se pune margarina, mușchiulețul,
ciupercile tăiate foarte fin, condimentele și piperul (după gust), pasta de
tomate și puțină apă. Se obține un sos dens. În acesta se toarnă spaghetele, se
amestecă până sunt acoperite foarte bine cu sos, iar apoi se pune cașcavalul. Se
amestecă totul, iar la sfârșit se pot pune 2-3 linguri cu smântână.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu