Ingrediente
4 căței de usturoi, 1 ceapă mică, 4 fileuri de anșoa în ulei, 2 linguri capere, 1 vârf de cuțit boia iute, 15 măsline
verzi fără sâmburi, 15 măsline negre fără sâmburi, 1 lingură pastă de tomate, 4
roșii, 3 linguri ulei de măsline, 1 lingură frunze de busuioc tocat, 30 g
parmezan ras.
Mod de
preparare
Se pune uleiul într-o tigaie, la foc mic, se adaugă
fileurile de anșoa, ceapa și usturoiul, tocate. Se lasă până ceapa devine
străvezie. Se adaugă pasta de roșii, și roșiile, jupuite și sfărâmate,
caperele, măslinele și boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 minute. Se ia de pe
foc și se adaugă busuiocul și parmezanul. Se toarnă peste paste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu