miercuri, 19 mai 2021

Porc Gong-Bao

Ingrediente

pulpă de porc, morcov, pastă de ardei iute, sos de soia, supă de legume, sare, zahăr, alune, amidon, castraveți, ulei de floarea soarelui, ceapă verde, piper alb.

Mod de preparare

Pulpa de porc se dezgheață, se curăță, se spală, se taie cuburi medii și se face sote. Morcovul se spală, se curăță, se clătește și se taie cuburi mari. Castravetele se spală, se curăță de capete și se taie cuburi mari. Pasta de ardei iute, sosul de soia, supa, sarea, zaharul, piperul alb se adaugă la cuburile de morcov, porcul sote și alunele. Apoi se leagă cu amidon dizolvat în apă, după care se adaugă cuburile de castraveti.

Mod de servire

Se servește fierbinte, într-un bol, alături de o garnitură de orez gratinat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu