Ingrediente
350 g carne de vită, 120 g carne
de porc, 120 g carne de vițel, 1 ceapă tăiată felii, 1 morcov tăiat rondele, 1
rădăcină de țelină tăiată în bucăți mici, 2 căței de usturoi, 1 ¼ cană apă, 1
linguriță bulion, ¼ linguriță sare, 1 praf de piper, 120 g ciuperci tăiate
felii, ½ cană smântână groasă, 2 bucăți ficat de pui tăiat bucăți.
Mod de
preparare
Se pune carnea cu ceapa, morocvul, țelina și usturoiul într-un
vas și se călesc, amestecând continuu. Se adaugă apa și se lasă pe foc vasul,
până când apa s-a evaporat. Se sarează și se pipereză, se adaugă bulionul și
suficientă apă cât să acopere carnea. Se acoperă vasul cu un capac și se lasă
la foc mic o oră. Se adaugă ciupercile și ficatul de pui și se mai lasă 15
minute.
Mod de servire
Înainte de servire, se adaugă smântână.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu