sâmbătă, 27 februarie 2021

Muffins cu portocale și ciocolată

Ingrediente

2 ½ căni făină, 1 lingură praf de copt, 1 vârf de cuțit sare, ½ cană zahăr brun, sucul și coaja rasă de la o portocală, 2 ouă, 1 cană lapte, ¼ cană unt topit, 1 cană bucăți ciocolată.

Mod de preparare

Într-un bol, se amestecă ingredientele uscate: făina, praful de copt, zahărul și coaja rasă de portocală. În alt bol, se bat: ouăle, laptele, untul topit și sucul de portocală. Se toarnă peste ingredientele uscate. Se adaugă bucățile de ciocolată și se amestecă bine (nu se amestecă prea mult). Se încălzește cuptorul la 205°C; se toarnă compoziția în tava de muffins, unsă în prealabil (se poate folosi spray cu ulei vegetal) și se coace aproximativ 25 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu