Ingrediente
2 ½ căni făină, 1 lingură praf de copt, 1 vârf de cuțit
sare, ½ cană zahăr brun, sucul și coaja rasă de la o portocală, 2 ouă, 1 cană
lapte, ¼ cană unt topit, 1 cană bucăți ciocolată.
Mod de
preparare
Într-un bol, se amestecă ingredientele uscate: făina,
praful de copt, zahărul și coaja rasă de portocală. În alt bol, se bat: ouăle,
laptele, untul topit și sucul de portocală. Se toarnă peste ingredientele
uscate. Se adaugă bucățile de ciocolată și se amestecă bine (nu se amestecă
prea mult). Se încălzește cuptorul la 205°C; se toarnă compoziția în tava de
muffins, unsă în prealabil (se poate folosi spray cu ulei vegetal) și se coace aproximativ
25 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu