Ingrediente
500 g urechi de porc sărate, 2 căni apă, 1 cană oțet, ½ cană
zeamă de carne în care au fiert urechile, 2 cepe tăiate fin, 3 căței usturoi, tăiați
fin, condimente diverse, 10 căței usturoi întregi, 1 frunză de dafin, piper.
Mod de
preparare
Se spală bine urechile și se lasă în apă pentru o oră. Se scot și se pun într-un vas cu apă la fiert și se lasă până se înmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile și se lasă să se răcească, după care se taie bucăți lungi. Într-un vas mare de sticlă se amestecă apa cu oțetul, o jumătate de cană cu zeam de carne în care au fiert urechile și restul ingredientelor. Opțional se adaugă o linguriță de ulei. Se adaugă urechile și se amestecă bine, lăsându-se să se marineze 24 de ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu