luni, 15 februarie 2021

Pui cu legume și brânză

Ingrediente

80 – 100 g carne de pui sau porc, 1-2 cepe, 1 cartof mijlociu, 2 morcovi, 50 – 100 g ciuperci, 50 g cașcaval sau brânză topită, unt, sare, pătrunjel, vegeta, 1 ou pentru fiecare porție.

Mod de preparare

Ceapa și morcovii se taie rotocoale și se înăbușă în puțin ulei. Se taie cartofii, ciupercile și carnea bucățele. Se așează în straturi, în cupe rezistente la căldură, morcovii cu ceapa, cartofii, carnea, ciupercile, din nou morcovi cu ceapă și, deasupra, cartofi. Se presară puțin unt topit sau ulei, sare și vegeta. Se coace în cuptor până e aproape gata. Se adaugă brânza topită (cașcavalul), oul și pătrunjelul. Se mai coace până e gata oul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu