Ingrediente
80 – 100 g carne de pui sau porc, 1-2 cepe, 1
cartof mijlociu, 2 morcovi, 50 – 100 g ciuperci, 50 g cașcaval sau brânză
topită, unt, sare, pătrunjel, vegeta, 1 ou pentru fiecare porție.
Mod de
preparare
Ceapa și morcovii se taie rotocoale și se înăbușă în puțin
ulei. Se taie cartofii, ciupercile și carnea bucățele. Se așează în straturi, în
cupe rezistente la căldură, morcovii cu ceapa, cartofii, carnea, ciupercile,
din nou morcovi cu ceapă și, deasupra, cartofi. Se presară puțin unt topit sau
ulei, sare și vegeta. Se coace în cuptor până e aproape gata. Se adaugă brânza
topită (cașcavalul), oul și pătrunjelul. Se mai coace până e gata oul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu