Ingrediente
1 lingură miere, 1 lingură oțet, 1 lingură ketchup de roșii,
1 lingură sos de soia, sare, 1 cățel de usturoi, 2 fileuri de piept de pui, ½
linguriță ghimbir tocat, coajă rasă de lâmâie, 5-6 linguri pesmet, 3-4 linguri făină, 1 ou bătut, ulei.
Mod de
preparare
Se amestecă toate condimentele, se freacă fileurile de
piept de pui cu ele și se lasă peste noapte la marinat. Uleiul se înfierbantă în
vasul Wok, se prăjește în el fileul de piept de pui, se lasă să se răcească și
se taie bucăți. Se amestecă ghimbirul, coaja de lămâie și pesmetul. Bucățile de
piept de pui se dau mai întâi prin făină, apoi prin ou și prin amestecul de pesmet,
și se prăjesc până devin galben aurii.
Mod de servire
Se servește cu o salată mixtă de foi și garnitură de
orez.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu