Ingrediente
500 g broccoli, sare, 4 cepe, 2 căței de usturoi, 8
costițe de miel, 2 linguri ulei, 1 linguriță boabe de piper verde, 250 ml vin
roșu sec.
Mod de
preparare
Se curăță broccoli, se spală și se desparte în buchețele,
care se fierb 5 minute în apă cu sare. Se trec printr-un jet de apă rece și se
lasă la scurs, dar se țin la cald. Se curăță ceapa și usturoiul și se toacă. Se
spală costițele și se șterg cu un prosop de hârtie. Se prăjesc bine în ulei. Se
adaugă ceapa, usturoiul și boabele de piper verde. Se toarnă vinul roșu și se
lasă carnea 5 minute, să se marineze înăuntru. Costițele se iau din sos și se țin
la cald. Sosul se pune la fiert și se sărează. Costițele se așează pe farfurii,
împreună cu sosul și broccoli. Se servesc cu baghetă proaspătă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu