marți, 7 decembrie 2021

Pui cu ciuperci

Ingrediente

4 copane sau 4 piepturi de pui, 4 felii subțiri de costiță, 1 borcan mic ciuperci conservate (sau 400 g ciuperci proaspete), 1 ceapa, 1 pahar smântână, 1 pahar untură, sare, piper.

Mod de preparare

Se dezosează carnea, se taie în bucăți late, apoi se înfășoară fiecare bucată în felii de costiță, ca pe clătite. Se fixează cu scobitori, se pun în tavă și se bagă la cuptor pentru 30 de minute. Ceapa, tocată mărunt, se călește în grăsime, se scoate pe un platou. Se pun la călit ciupercile, se adaugă sare și piper și se acoperă vasul lăsat la foc mic. Între bucățile de carne se pun ciupercile cu ceapa și se mai lasă la cuptor încă 5 minute. Se servește cu smântână.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu