Ingrediente
1 pulpă de curcan de 1 kg, 3 ouă fierte, 1 ceapă, piper,
sare, mazăre din conservă, 4-5 cepe de arpagic.
Mod de
preparare
Se desface pulpa de curcan, se scoate osul și se aplatizează
carnea. Se presară cu puțină sare și piper. Se așează pe mijlocul bucății ceapa
călită și ouăle, fierte tari, curățate de coajă și tăiate în jumătăți. Se
rulează friptura, se leagă cu ață din bumbac, se stropește cu ulei și se pune în
tavă, cu grăsime și puțină apă, la cuptor. Din când în când, se stropește
friptura cu sosul din tavă și se întoarce, ca să se rumenească. Se îndepărtează
ața de legătură, se taie friptura în felii, se pune pe un platou, cu mazărea
așezată alături, în mici tarte, intercalând și cepele de arpagic, aurite în
puțină grăsime.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu