Ingrediente
1 varză roșie, 500 g salam, 200 g slănină, sare, oțet, 3
ouă, piper, muștar.
Mod de
preparare
Se curăță varza și se stropește fiecare frunză cu apă sărată,
în care s-a diluat puțin oțet. Se dă prin mașina de tocat salamul, apoi se
amestecă tocătura cu oul, pâinea, muiată în apă și bine stoarsă, sarea, piperul
și muștarul. Se pune puțină umplutură pe fiecare foaie de varză, se rulează și
se prinde cu o scobitoare. Într-o cratiță în care s-a topit margarina se pun la
prăjit bucățelele de slănină, 2-3 minute. Ruladele se așează într-o cratiță, se
adaugă puțină sare caldă și se lasă să fiarbă înăbușit.
Mod de servire
Când se servesc, se toarnă peste ele bucățele de slănină
prăjită.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu