vineri, 12 martie 2021

Ruladă cu varză roșie

Ingrediente

1 varză roșie, 500 g salam, 200 g slănină, sare, oțet, 3 ouă, piper, muștar.

Mod de preparare

Se curăță varza și se stropește fiecare frunză cu apă sărată, în care s-a diluat puțin oțet. Se dă prin mașina de tocat salamul, apoi se amestecă tocătura cu oul, pâinea, muiată în apă și bine stoarsă, sarea, piperul și muștarul. Se pune puțină umplutură pe fiecare foaie de varză, se rulează și se prinde cu o scobitoare. Într-o cratiță în care s-a topit margarina se pun la prăjit bucățelele de slănină, 2-3 minute. Ruladele se așează într-o cratiță, se adaugă puțină sare caldă și se lasă să fiarbă înăbușit.

Mod de servire

Când se servesc, se toarnă peste ele bucățele de slănină prăjită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu